top of page

Activiteit:

Gebedshuis:

Datum/tijd:

Adres:

Programma

Jeugdorkest RaZ en zankoor Together

Dorpskerk Hoek van Holland

Vrijdag 3 juni, 19:00 - 21:00

Dorpskerk voorzijde.JPG
google maps.webp

Kosten:

Gratis

Jeugdorkest RaZ,
Zangkoor Together

19:00 - 19:45
Kom op 3 juni luisteren naar een optreden van het Jeugdorkest van Muziekvereniging RaZ (Rotterdam aan Zee) te Hoek van Holland!

Om de beginnende muzikanten voor te bereiden op het meespelen in de Concert Band en/of Show & Marching Band van Rotterdam aan Zee kunnen ze al heel snel meespelen in het jeugdorkest. Daar leren ze hoe leuk het is om in groepsverband muziek te maken, hoe je op de dirigent moet letten en nog veel meer.

Het jeugdorkest is het nieuwste onderdeel van Muziekvereniging Rotterdam aan Zee, en staat sinds december 2013 onder leiding van dirigent Martin Aalbregt

RaZ.jpg

20:00 - 21:00
Aansluitend geeft Oecumenisch zangkoor Together een mini-concert. Dit koor staat onder leiding van dirigent Peter Dingemanse die het koor zowel ditigeert als op de piano begeleidt.

Het koor zingt 4 stemmig een mix van kerkelijke liederen en moderne liederen met een betekenis. Together oefent elke maandag (met uitzondering van feestdagen) in deze mooie Dorpskerk die een bijzondere goede acoustiek kent. Een concert waarvoor iedereen van harte welkom is!

Together.png
bottom of page